2023, week 6

Naar aanleiding van mijn bezoek aan de Gezondheidsbeurs en het advies van de handpolschirurg heb ik via mijn huisarts een verwijzing gekregen naar de handpolskliniek Xpert in Amsterdam ZuidOost. Daar werkt een dag per week mijn neef Sebastiaan Souer. Met hem heb ik, met zijn instemming, binnenkort een afspraak gemaakt. Ben benieuwd naar zijn mening.

Vrijdag was ik bij de officiele opening van het Oosterparkhuis (voormalig buurtcentrum Oosterpark). Het huis is grondig verbouwd en ziet er fantastisch uit. Alhoewel het bij mij om de hoek ligt, ben ik er nog nooit geweest. De vereniging Vrienden Oosterpark (in ben daarvan bestuurslid) gaat er in april haar jaarlijkse algemene ledenvergadering houden.

Foto Wim Kerkhove

En last but not least heb ik deze week twee keer gelopen om te kijken hoe het gaat. Gelukkig ging het goed zonder al teveel fysieke problemen. Het begin is er!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *