2023, week 8

Weer driemaal getraind waarbij ik met name lette op mijn ademhaling. Dat ging van slecht naar steeds beter. Vanwege de kou en harde wind korter getraind als gepland maar toch weer actief geweest.  Donderdag naar de Xpertkliniek in Amsterdam ZuidOost geweest voor een consult bij mijn neef Sebastiaan Souer, hand-polschirurg, om de problemen op mijn handen te beoordelen. We hebben besloten dat ik binnenkort word geopereerd aan de cysten op mijn rechterduim. Mijn eerste operatie ooit!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag dl I Oranjevrijstaatkade 2,4 km
Dinsdag rustdag
Woensdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Donderdag rustdag
Vrijdag rustdag
Zaterdag dl I Roeterstraat 2,8 km
Zondag rustdag

Weer 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *