2024, week 15

Van de week voor het eerst sinds lang weer (korte) tempo’s gelopen van 1 minuut met 2′ herstel. Dit ter voorbereiding op 5K van de Indische buurt run die ik op 19 mei hoop te lopen. Het langzame tempo waarin ik nu mijn duurlopen loop moeten een push krijgen.

Dinsdagavond was ik bij een vergadering van de stadsdeelcommissie van Amsterdam Oost. De voorzitter en secretaris van de Vrienden Oosterpark waarvan ik bestuurslid ben, spraken in bij twee agendapunten; het opknappen van de Slavernijmonument en het versmallen van het Zuidelijk wandelpad. Ik ben bang dat onze inbreng niet wordt overgenomen door de commissie. Gaan we over een week zien.

Vrijdag met Albertien naar Rotterdam geweest en daar het Nieuwe Instituut geweest om de tentoonstelling over 100 jaar ontwerpen te bewonderen samen met haar jaargenoot en vriend Andre. Het eigenlijke doel was het bijwonen van een bijeenkomst van Milieudefensie over het hoger beroep in de zaak tegen Shell. Een interessante sessie waarbij met vol vertrouwen wordt uitgekeken naar de uitspraak op 12 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *