2024, week 18

Sinds eind 2023 is het weer tijd om mijn loopschema te laten zien. Deze week heb ik in voorbereiding op de 5K van de Indische buurt run tempo’s en een tempoduurloop gedaan. Die 5K ga ik wel halen maar in wat voor tijd blijft nog de vraag. Ik hoop in sub 35′.

Deze week was het ook 4 mei en in voorbereiding daarop heb ik vanuit het Oosterparkhuis een groep gegidst langs herdenkingsposters in met name de Vrolikstraat. 4 mei ’s avonds vond er een indrukwekkende dodenherdenking plaats op het Kastanjeplein. Beiden georganiseerd door het 4 mei comite Oosterparkbuurt.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag 28′ tempoduurloop Tiebreakers 4,9 km
Dinsdag rustdag    
Woensdag dl I Flevopark 5,3 km
Donderdag rustdag    
Vrijdag rustdag
Zaterdag 7×2’dl III, p 2′ park Frankendael 4,5 km
Zondag kort herstel Oosterpark 1,8 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *