2024, week 20

Zondag eindelijk weer eens een wegwedstrijd gelopen, de sympathieke 5K van de Indische buurt run met een parcours door en om het Flevopark. Kon mijn streeftijd net niet halen. Het parcours was 200 meter te lang en ik finishte in 36:50. Omgerekend naar de 5K 35:40, dus net boven de 35′. Maar, werd mij verwezen na de finish, het was warm en vochtig weer. Ik ben al blij dat ik weer eens voluit heb gelopen en nu een richttijd heb voor volgende 5K!┬á

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2,2 km
Dinsdag rustdag
Woensdag rustdag
Donderdag 2×8 ‘dl III, p 2’ Galileiplantsoen 3,7 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag 7 korte versnellingen Oosterpark 1,5 km
Zondag 5 km Indische Buurtrun 6 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *