2024, week 21

Na de Indische Buurt run een rustig weekje gehad. Wel met wat variatie door op vrijdag een duurloop II tempo te lopen.

Woensdagavond werd de ALV van de Vrienden Oosterpark gehouden waarvan ik bestuurslid ben. Dat bestuurslidmaatschap ga ik stoppen zodat ik me kan gaan wijden aan mijn nieuwe hobby: filmen. Zaterdag werd de laatste bijeenkomst georganiseerd van het ABBF filmlab. Ga van de zomer een film maken met medecursisten die wellicht op het Amsterdam Buurtfilm festival zal worden vertoond. Just wait and see!

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Dinsdag rustdag
Woensdag dl I Wibautstraat 2,3 km
Donderdag rustdag
Vrijdag 18′ dl II Galileiplantsoen 3,6 km
Zaterdag rustdag
Zondag kort herstel Oosterpark 2,1 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *