2024, week 26

Deze week stond in het teken van koorzang. Woensdagavond woonden we in de Mozes en Aaronkerk een uitvoering bij van een dameskoor, waar vriendin Tineke bij zingt, die Joodse liederen zongen.  Vrijdagochtend was mijn vaste koorochtend bij het Oosterparkhuiskoor onder leiding van Caroline van Eelen. Het op dezelfde basis opererende Eesterkoor zongen op de opening van het herbouwde de Eester enkele liederen. Omdat ik ruim een jaar bij dat koor heb gezongen, sloot ik me daarbij aan. De opening zelf was een gezellig gebeuren waarbij ik kon bijpraten met oude bekenden.

Wat betreft het lopen heb ik me vanwege de hitte ingehouden door niet lang te lopen en daarbij met name de schaduw op te zoeken. Wel heb ik me aangemeld voor de 5K van de Pride Run. Je moet, vind ik, ergens voor trainen: mijn tweede 5K na Covid.

Dag Programma Parcours Afstand
Maandag rustdag
Dinsdag dl I 3e Oosterparkstraat 3,2 km
Woensdag rustdag
Donderdag kort herstel Oosterpark 2,1 km
Vrijdag rustdag
Zaterdag rustdag
Zondag dl I Oranje Vrijstaatkade 2,5 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *