2024, week 3

Weer een redelijk drukke week. Maandagavond hadden we mijn nicht Myrthe, jongste dochter van mijn zus Stans, en haar echtgenoot Roeland te eten. Was erg gezellig. Woensdag bezocht ik een andere nicht Conny, jongste dochter van mijn al lang geleden overleden oom Wim Wegenwijs. Ze woont in Enschede dus een lange reis met de trein. Heb daarvoor vrij reizen gebruikt. Was zo wie zo gezellig maar ook interessant. Ze bezit een fotoalbum van haar vader met veel foto’s van wederzijdse familie uit de vorige eeuw. Hebben het uitgebreid gehad over onze grootvader Jan Philip Wegenwijs waarover ze interessante nieuwtjes wist te melden. Sindsdien veel gemaild over onze opa waarvan ik de resultaten binnenkort op mijn stamboompagina zal verwerken. Donderdag een gesprek gehad met Jelte Bronsema van de welzijnsorganisatie Dynamo in het Oosterparkhuis. We hebben het over het betrekken van jongeren bij de activiteiten van het 4meiOosterparkbuurt commitee. Krijgt zeker een vervolg! ┬á

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *