2024, week 6

Weer een zeer gevarieerde week achter de rug. Maandagavond de redactievergadering van de leukste buurtkrant van Amsterdam Oost, #Dwars, bijgewoond. Als bestuurslid van deze krant wil ik graag een bijdrage leveren aan de inhoud. Zo was ik donderdagmiddag bij de opening van een tentoonstelling in het Wereldmuseum – voorheen het Tropenmuseum. Ik fotografeerde een aantal werken van kunstenaars die werden geinspireerd door het Indonesie van voor en na de onafhankelijkheid onder de noemer Imprints. Dinsdag kreeg ik het schilderij dat ik voor mijn Iraans taalmaatje Farzaneh heb gekocht met als titel Umaln van de Spaanse schilderes Noelia Correa. Het wordt momenteel door lijstenmaker Arti plus ingelijst. Donderdagochtend had ik een afspraak met mijn oude Portugese taalmaatje Sofia Mourati die vorig jaar een start up is begonnen als the communication ecologist.Heb grote bewondering voor haar inzet en doorzettingsvermogen. Zaterdagmiddag woonde ik samen met Albertien het Buurtfilmfestival bij in de OBA Oosterdok. Twee cocktails van documentaires waren het kijken meer dan waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *