Het gaat beter

Mijn huisarts schrok wat hij zag en wist niet wat er aan de hand was. Vervolgens regelde hij een spoedconsult bij Dermatologie van het OLVG. Daar kon ik donderdag terecht. De dermatologe zag meteen dat ik was getroffen door geinfecteerd eczeem. Ze schreef een boost Prednison, antibioticum en een corticosteroide voor. Sindsdien ben ik daar volop mee aan de slag en ik moet zeggen dat het er al een stuk beter uitziet. A.s. donderdag heb ik weer een afspraak om de voortgang te bespreken maar die zie ik vol vertrouwen tegemoet. Deze week heb ik het lopen vervangen door wandelen waarvoor het weer wonderwel  fantastisch aan meewerkte. Komende week ga ik het lopen weer voorzichtig oppakken. Ik wil tenslotte weer lekker gaan trainen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *