Sportswear Comfort Improvement

Sinds maart 2018 staat er bij de Kamer van Koophandel mijn eenmanszaak geregistreerd onder de naam Sportwear Comfort Improvement (KvK-nummer 71170170). Hiermee kan ik aan de slag met het Innovatiecentrum van Topsport Limburg. Mijn innovatie (zie Start Number Pocket) is door het innovatiecentrum geaccepteerd; zij zijn gespecialiseerd in het gebruik van nieuwe materialen. Dat betekent dat ze een jaarlang, in samenwerking met partners, alles aan zullen doen om mijn innovatie op de markt te brengen. Gaat het eindelijk gebeuren. Ik ben er al sinds 2010 mee bezig!

Het Franse bedrijf in sportattributen Decathlon heeft een versie van mijn innovatie op de markt gebracht. Zie zonder mij daar overigens van in kennis te stellen. In contact met de producent werd mij gemeld dat zij het zelf hadden bedacht en mijn innovatie niet kenden. Ik ben overigens niet tevreden over de oplossing van Decathlon, namelijk het gebruiken van een t-shirt in plaats van een singlet en de positie van de pocket. 

Per 1 april gaat mijn contract van start met het Innovatiecentrum. Ik moet nu hard gaan werken aan een logo en een goedogend visitekaartje!