Vrijwilliger EK Atletiek 2016

Vorig jaar heb ik me aangemeld als vrijwilliger voor de komende EK Atletiek in Amsterdam. Vanuit de hoop dat ik in of nabij het Olympisch Stadion een leuke klus zou kunnen uitvoeren. Op een kennismakingsbijeenkomst in januari jl. werd me gemeld dat ik zou worden ingezet voor wat ze noemen side-events. Oftewel het begeleiden bij scholierentournooien op diverse atletiekbanen in Amsterdam e.o. en bij de halve marathon.  Nu jureer ik al jaren pupillen en juniorenwedstrijden en heb ik meegeholpen bij de marathon van Amsterdam. Daar zat ik dus niet op te wachten en dat heb ik ook duidelijk gemaakt tijdens de deelsessie. Vandaag kreeg ik het volgende mailbericht:

GEFELICITEERD!

We zijn blij om te kunnen melden dat we je heel graag het vrijwilligersteam van de EK Atletiek toevoegen! We hebben veel zin in de samenwerking met jou. Je bent ingedeeld op de functie: SIDE-EVENTS. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met alle voorkeuren die iedereen bij ons heeft doorgegeven voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de kennismakingsbijeenkomsten. We hopen dat je erg blij met jouw functie bent!

Nee dus. Ik heb me direct afgemeld als vrijwilliger en ga gewoon een kaartje kopen om het evenement in het stadion zelf mee te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *