2017, week 46

Deze week heb ik alleen op de maandag gelopen, een duurloop van 6,5 km door sportpark Drieburg op zijn Afrikaans maar wel op mijn manier. Dat betekent zeer rustig beginnen en als er een kilometer is gelopen er een tandje erbij waarbij na drie kilometer het tempo net boven het duurlooptempo is. Wel na mijn gebruikelijke inlopen en rekkingsoefeningen. Afrikanen beginnen bijna op wandeltempo en gaan dan beetje bij beetje versnellen, zeg maar een hele lange Steigerung, waarbij ze uiteindelijkĀ zo goed als op hun wedstrijdtempo uitkomen. Dinsdag ben ik onder het mes gegaan bij de huisarts. In mijn linkeronderbeen zat een bloedblaar die maar niet wegging. De arts heeft de blaar weggesneden en de wond met zes hechtingen gedicht. Voorlopig mag ik dat been niet belasten door het hardlopen. Vandaar die ene training van deze week. De hechtingen gaan er overigens vrijdag 24 november uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *